11. oktobrī Vaidavā norisināsies starptautisks forums “Sociālās uzņēmējdarbības iespējas Kocēnu novadā”

2018. gada 11. oktobrī Vaidavā, Vaidavas kultūras un amatniecības centrā no plkst. 10:00 - 17:00 norisināsies starptautisks forums “Sociālās uzņēmējdarbības iespējas Kocēnu novadā”!

Konference “Sociālās uzņēmējdarbības iespējas Kocēnu novadā”  tiek rīkota sadarbībā ar Vidzemes augstskolu, Zviedrijas vēstniecību un Zviedrijas institūtu. Konferences mērķis ir uzņēmējiem sniegt informāciju par to, kāpēc sociālā atbildība uzņēmumā ir nepieciešama, kā arī iepazīstināt ar iespējām, kuras var sniegt Sociālais uzņēmums un tajā strādājošās personas ar garīga rakstura traucējumiem. 

Kā uzsver Kocēnu novada domes priekšsēdētāja vietniece Evija Nagle: "Galvenā pašvaldības interese ir saņemt atgriezenisko saiti no uzņēmējiem par iespējamiem sadarbības modeļiem, proti, par procesiem uzņēmumos, kurus tie nākotnē izdevīgāk iepirktu kā ārpakalpojumu no sociālā uzņēmuma, nevis darītu pašu spēkiem. Konferences rezultāts ir nodibināts Sociālais uzņēmums, atbilstoši iegūtajai informācijai par uzņēmēju vajadzībām.''

Zviedrijas organizācijas konference “Sociālās uzņēmējdarbības iespējas Kocēnu novadā”  pārstāvēs eksperts Markuss Peterssons, kurš pats ir cilvēks ar fiziskiem un garīgiem traucējumiem, taču ir aktīvs organizāciju vadītājs, gatavojis ziņojumus Briselei, piedalījies Zviedrijas Festivālos un arī Latvijas festivālā "LAMPA" Cēsīs.

Konferences programmu meklē ŠEIT

Konferencei piesakies līdz 10.oktobrim pa tālr. 26141003(Evija Nagle) vai e-pastu: evija.nagle@kocenunovads.lv.