Aicinām piedalīties pasākumā "VIEDĀ TREŠDIENA"

Biedrība "Latvijas Lauku forums" organizē pirmo VIEDO TREŠDIENU, aicinot lauku reģionu iedzīvotājus uz tiešsaistes tikšanos, lai dalītos savās vīzijās un idejās ciema attīstībai un vides uzlabošanai jauniešu vajadzībām.

Ja esi jaunietis vai cilvēks, kuram rūp jauniešu iesaiste ciema attīstībā - piereģistrējies! Iedvesmojoši piemēri viediem risinājumiem, diskusijas ar citiem jauniešiem no Latvijas un ārzemēm, kā arī kopīga radošā darbnīca vīziju sienas izveidei Tavam ciemam!

Pasākuma norises laiks un vieta:

• 2022. gada 7. decembrī plkst. 19.00;

• Tiešsaistes platformā ZOOM.

Valoda: angļu

Ilgums: apmēram 1 stunda

Mērķauditorija: lauku jaunieši (18-30 gadi) un citi interesenti

Pieteikšanās pasākumam līdz 2022. gada 5. decembris, aizpildot elektronisko reģistrācijas veidlapu ŠEIT. Sarunas links tiks nosūtīts reģistrētajiem dalībniekiem.

Iedvesmojies kā uzlabot dzīves apstākļus jauniešiem laukos un nonāc pie idejām kuras īstenot varētu Tu pats!

Visi dalībnieki aicināti iepriekš sagatavoties, atrodot attēlus, kuri raksturo Tavu ideālo lauku telpu priekš jauniešiem. Atceries, kas izsapņots var tikt piepildīts!


VIEDĀS TREŠDIENAS ir biedrības "Latvijas Lauku forums" iniciatīva, kas veltīta visām kopienām Latvijā, lai palīdzētu tām augt un tiekties pretī viedumam. Šajās tiešsaistēs aicinām piedalīties VISUS lauku reģionu iedzīvotājus, kuriem konkrētā tēma ir saistoša. Lūdzam dalīties ar informāciju par šo pasākumu sarunājoties ar saviem draugiem, kaimiņiem, kā arī izmanotojot sociālo tīklu un mājas lapu palīdzību.

Lejupielādē pasākuma plakātu ŠEIT.