Biedrības Vidzemes lauku partnerība „Brasla” sabiedrības virzīta vietējā attīstības stratēģija 2014-2020 gadam

Apstiprināta biedrības Vidzemes lauku partnerība „Brasla” sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģija 2014.-2020.gadam.

Biedrības Vidzemes lauku partnerība „Brasla” sabiedrības virzītas vietējās attīstības (SVVA) stratēģija 2014.-2020.gadam izstrādātā, lai piešķirtu Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu vietējās ekonomiskas attīstībai un sabiedrisko aktivitāšu veicināšanai LEADER programmā.

Stratēģijas dokuments pieejams šeit SVVA_strategija_BRASLA_2014_2020.pdf

Ar rīcības plānu, rīcību aprakstu un plānotām darbībām varat iepazīties šeit  Ricibas_plans__2015-2020.pdf

Projektu iesniedzējiem jāvadās pēc MK not.590 Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība lauku attīstībai apakšpasākumā "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju"

Stratēģijas izstrādē tika iesaistīti biedrības biedri un teritorijas novadu iedzīvotāji. Pētījuma „Uzņēmējdarbības un sabiedrības dzīves kvalitātes veicināšana, tās potenciāla attīstība” ietvaros notika tikšanās ar iedzīvotājiem ar mērķi apzināt viņu vajadzības un problēmas, kuras varētu tikt risinātas ar jauno attīstības stratēģiju. Teritorijas aktivizēšanas pasākumos  pausto vietējo līderu ideju, vajadzību apkopojums. pielikums_SVVA_strategija_Brasla_vajadzibas_ricibas.docx

 

Biedrība Vidzemes lauku partnerība „Brasla” saka lielu paldies visiem, kas iesaistījās stratēģijas tapšanas procesā, diskutēja un izteica savu viedokli.

Lūdzu sekojot līdzi aktuālajai informācijai mājas lapā un sazinieties, ja rodas kādi jautājumi par stratēģiju, par projektu iespējām!