Pieredzes apmaiņas pasākums NR.2

Vidzemes lauku partnerība “Brasla” sadarbībā ar biedrībām -"Cēsu rajona lauku partnerība" un “No Salacas līdz Rūjai” sadarbības projekta "Ceļā uz zaļo reģionu" ietvaros, aicina vietējās zemnieku kopienas piedalīties pasākumā ''Pieredzes apmaiņa NR.2".

Sadarbība un kooperācija ir būtisks priekšnosacījums mūsu reģiona pārtikas produktu konkurētspējas palielināšanai un vietējās pārtikas pieejamības nodrošināšanai skolās, bērnudārzos, slimnīcās veikalos un mājsaimniecībās.

Pieredzes apmaiņas brauciens vērsts, lai iegūtu noderīgu informāciju par kooperatīvu darbību un kopīgi ieraudzītu daudzveidīgās sadarbības formas un jaunas iespējas.

Projekta mērķis ir stiprināt vietējo pārtikas ražotāju un pārstrādātāju darbību caur dažādām sadarbības formām un kooperāciju, lai veicinātu īso pārtikas piegāžu ķēžu attīstību, vietējo resursu izmantošanu bioekonomikas nozares stiprināšanā, sabiedrības veselības veicināšanā un vides ilgtspējas nodrošināšanā.

Norises laiks un vieta:

  • 2024. gada 19. aprīlī, plkst. 9:30-15:30;
  • Matīšu pagasts, Mazsalaca.

Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, iepriekšēja reģistrācija ir obligāta! Pasākumam aicināti pieteikties lauksaimnieki, primāro pārtikas produktu ražotāji, audzētāji un pārstrādātāji. Pieteikšanās ŠEIT.

Dalība pasākumā ir bezmaksas.
 
Sīkāka informācija: Projekta koordinatore Anda Briede, Cēsu rajona lauku partnerība e-pasts: andai.briedei@gmail.com, tālr.: 26107764.
 
* Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie foto un video materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.